SalinLife – despre noi

Salin Life este un nou centru de recuperare si relaxare deschis in Constanta.

Oferim solutii alternative de ameliorare a unei game variate de afectiuni, cum ar fi problemele respiratorii, musculare si a celor ale sistemului osos. Prin intermediul salinei artificiale, a cabinetului de kinetoterapie si a celor de masaj, echipa Salin Life isi doreste sa va ofere solutii non invazive pentru tratarea problemelor de sanatate ce aduc un impact neplacut in viata de zi cu zi.

Centrul Salin Life va fi deschis cu scopul de a imbunatatii calitatea vietii celor ce ne trec pragul, prin procedee si tratamente de kinetoterapie, salinoterapie si masaj. Calitatea serviciilor noastre va fi garantata de profesionalismul si pregatirea echipei Salin Life, precum si de adaptarea acestora conform nevoilor dumneavoastra. Clientii centrului nostru vor beneficia de tratamente personalizate in functie de afectiunile de care sufera, astfel incat sa se poata recupera in cel mai scurt timp.
Dincolo de aspectele curative, membrii echipei noastre vor cauta solutii si pentru celelalte probleme ce va pot afecta in viata de zi cu zi, cum ar fi lipsa timpului sau dificultatile de natura financiara. Astfel Salin Life va veni in sprijinul dumneavoastra cu oferte si pachete care sa corespunda nevoilor tuturor celor pe care ii putem ajuta.

Specialistii nostri

Robert Pitiu
tehnician maseur
Maria Frangu
tehnician maseur

Ce spun clientii

O experienta de neuitat, tinand cont ca este prima oara cand apelez la un masaj de relaxare. Recomand tuturor SalinLife.
Ana Maria
Am ajuns la SalinLife avand probleme cu respiratia (rinita alergica). Am inceput sa simt efectul salinei dupa 3 sedinte. Sunt incantata de serviciile acestui centru, iar preturile sunt accesibile.
Recomand cu incredere!
Andreea P
O experienta de neuitat, tinand cont ca este prima oara cand apelez la un masaj de relaxare.
Elena
A fost o experienta placuta. Atat programarea cat si timpul alocat masajului (50 min) s-au respectat.
Ana Maria