Un proiect inedit

De în Design cu 0 Comments

Acest proiect din Oklahoma City, SUA, este conceput să găzduiască o cântăreață de rock și o fotografie. un fotograf poate lucra fără să se lovească unul de celălalt.

 

S-a făcut în trepte, parte după parte, acest compus a devenit o reședință. Materiale de calitate precum marmura și podeaua și lemnul pentru mobilier, inclusiv mese, scaune, dulapuri o canapea mare confortabilă, perne decorative combinate cu o culoare ca lemnul pentru pereți se transformă camera de zi într-un loc perfect pentru ca o familie să se relaxeze și să se relaxeze.

 

Dormitorul matrimonial are un design original. Perdelele turcoaz filtrează lumina care vine de la ferestrele mari, iar un pat personalizat este orientat către un șemineu foarte unic situat în mijlocul camerei suspendat de perete.

 

De asemenea, unic este covorul de sub șemineu, un covor turcoaz circular care a desenat pe el un craniu. Cred că camera a fost decorată după gustul soțului. Ceea ce este cu adevărat interesant este baia. Din exterior pare un ou de dinozaur. , dar în interior este ca o cameră din „epoca de piatră” cu forme neregulate și găuri „sculptate” care include dușul și o cadă de înmuiere de inspirație japoneză.

 

Coynes a participat la renovarea și proiectarea efectivă a acestei case și care poate fi văzută în multe aspecte ale întregii case. La urma urmei, ea este proiectată și construită de artiști și ce altceva ar rezulta din mâna unui artist decât arta.

 

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.