Un decor eclectic pentru un apartament superb

De în Design cu 0 Comments

Datorită aparenței acestui apartament poți crede că în interior își duce traiul un artist sau un designer. Decorul eclectic oferă un fler aparte întregului spațiu, oferindu-i un aspect nemaivăzut. Pereții albi alcătuiesc fundalul apartamentului care este umplut de piese de mobilier aparte. Bucătăria de dimensiuni mici este echipată cu toate electrocasnicele necesare unei gospodine. Zona dining-ului este integrată în bucătărie pentru a fi cât mai ușor de transportat bucatele gustoase.

 

Acest apartament adorabil se face remarcat prin interiorul electric care îi vine mănușă. Niciun scaun de la masă nu este la fel ca celălalt, conturând astfel un decor unic și special. Decorațiunile fermecătoare redau individualism încăperii, iar aspectul realizat în mod inteligent pentru a ocupa întreg spațiul de dimensiuni mici este compus din mobilierul masiv.

 

Spațiul restrâns este suficient pentru a putea duce un trai confortabil și liniștit. În zona de lucru au fost adăugate foarte multe cărți și reviste. Dacă erați în dubii despre cine ar putea locui în această casă, biroul vă garantează că este vorba despre un artist cu viziune modernă. Decorul eclectic din această cameră redă un sentiment calm care se face simțit în tot apartamentul.

 

Zona dormitorului este alcătuită în plan deschis și este ascunsă de ușile glisante de sticlă care nu se știe dacă făceau parte din proiectul original sau au fost adăugate ulterior. Design-ul interesant se potrivește de minune cu restul casei, formând un mediu propice de relaxare după o zi obositoare. Fie că vreți să petreceți momente singur în liniște, fie ca vreți să vă adunați alături de prieteni pentru a petrece, acest apartament constituie cadrul potrivit.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.