Un apartament Malasaña complet transformat, plin de culoare

De în Design cu 0 Comments

La reproiectarea sau transformarea unui apartament, ideea nu este atât de actualizată în ceea ce privește stilul, cât și de a-i oferi un aspect nou și de a crea echilibru. Pentru acest apartament situat în Malasaña din centrul Madridului, transformarea a adus culoare și o atmosferă distractivă și veselă. apartamentul se găsește într-o clădire veche, astfel păstrarea atmosferei retro a cartierului a fost unul dintre elementele cheie pentru renovare.

 

Apartamentul are un design în plan deschis și un aspect nou foarte elegant. A fost reorganizat și are un echilibru foarte frumos de elemente vechi, combinate cu adăugiri noi și creative. Arhitectura tradițională i se potrivește minunat. Spațiile fără uși oferă un mare sentiment de deschidere și permit camerelor să comunice.

 

Există o senzație nostalgică foarte frumoasă, chiar dacă aspectul este nou. Există o mulțime de puncte focale excelente și o mulțime de culori vibrante răspândite în tot apartamentul. Acest loc este plin de lumină și acest lucru oferă o senzație de deschidere foarte frumoasă. Apartamentul a fost reproiectat pentru a se potrivi și preferințelor proprietarului în ceea ce privește stilul și influențele. El a dorit ca acest loc să reflecte dragostea sa pentru artă și muzică.

 

Drept urmare, apartamentul are un decor foarte confortabil și este accesorizat cu mobilier elegant de epocă. Acest lucru oferă un fundal foarte interesant pentru arta contemporană. Există, de asemenea, un echilibru frumos între toate elementele vintage și moderne, iar această coeziune se reflectă în tot apartamentul.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.