Un apartament foarte elegant și artistic pe coasta Mării Negre a României

De în Design cu 0 Comments

Din când în când întâlnim proiecte uimitoare în locuri neașteptate. Astăzi, de exemplu, am dat peste acest apartament spectaculos. Este situat în orașul Constanța, în România. A fost proiectat de designeri și arhitecți de interior din București Re-Act Now și se numește Apartment Hproject.

Apartamentul beneficiază de o locație minunată, în largul coastei Mării Negre, dar acesta este unul dintre acele cazuri în care interiorul face exteriorul și priveliștile par brusc mai puțin importante. Este un apartament de lux și, după cum puteți vedea, are un design interior foarte elegant și foarte atrăgător. Scopul principal a fost crearea unui spațiu deschis cu o senzație continuă. Arhitecții au dorit să folosească ca inspirație coasta mării și peisajul din zonă și să o traducă într-un fel într-un design interior frumos și modern.

Albul a fost culoarea principală utilizată pentru acest proiect. Interiorul este foarte luminos, iar pereții, tavanele și podelele albe îl fac să pară și mai spațios. Dar paleta de culori include și alte câteva culori, dintre care majoritatea sunt îndrăznețe și vibrante. O partiție din sticlă separă spațiul. Ceea ce este deosebit de interesant la acest proiect este modul în care se poate observa o schimbare continuă de culori și reflexii atunci când vă mutați în acest apartament. Acest lucru îi conferă o senzație foarte dinamică.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.