Reședință modernă în Orsay de Eva Samuel Architecte et Associes

De în Design cu 0 Comments

Situată în Orsay, Franța, această reședință impresionează prin designul său simplu și modern. Casa a fost un proiect dezvoltat de Eva Samuel Architecte și Associes. A fost construit în mai multe etape. Chiar și așa, are un design foarte coeziv, atât în ​​interior, cât și în exterior. Designul exterior al casei este modern și simplu, cu o formă compactă și geometrică.

 

Interiorul este, de asemenea, simplu și de bun gust. Livingul are un plan deschis și împarte zona cu bucătăria. Este foarte aerisit și funcțional. În toată casa, mobilierul este modern și minimalist. Unitățile de perete din zona de zi au grijă de nevoile de depozitare ale proprietarilor, menținând totodată o atmosferă aerisită. Nu există detalii sau accesorii inutile. Totul este simplu și eficient. Casa are, de asemenea, o zonă de lounge încântătoare, cu un perete de sticlă, care permite vederi panoramice ale zonelor exterioare.

 

Conexiunea interior-exterior este foarte puternică datorită pereților din sticlă și ferestrelor mari. Aceste spații par să devină una atunci când sunt necesare, dar sunt, de asemenea, delimitate și pot deveni private. Casa se deschide și se închide după cum doresc proprietarii săi. Reședința are o terasă conectată la o grădină frumoasă. Terasa este protejată de soare și servește ca un spațiu de relaxare minunat și liniștit. În general, aceasta este o casă de familie minunată, cu un design frumos și o locație minunată și liniștită.

 

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.