O expresie a modernismului

De în Design cu 0 Comments

Există locuri care îți plac din primul moment în care le vezi și imaginea lor este păstrată undeva într-un colț al minții. Este, de asemenea, cazul unei astfel de lucrări, atât de drăguță încât nu puteți uita cu ușurință! Odată intrat în acest mediu, ai impresia că ai pășit într-o altă lume, o lume a eleganței și a modernității, care pare să existe pentru a oferi o viață mai bună și un alt stil de viață. Este o lume în care nuanțele de maro și bej contribuie în mare măsură la aerul modern al întregului loc.

 

Totul este într-un acord perfect, armonia culorilor și formelor, lumina este impresionantă și primitoare. Rafturile ușoare sunt foarte frumoase, rafturile din sticlă sunt foarte moderne și prezența sticlei conferă transparență întregului spațiu, în timp ce perdelele lungi asigură o eleganță pe care niciun alt obiect nu i-ar putea oferi. Peretele puzzle-ului în tonuri deschise animă camera; jocul candelabrelor moderne și lampa în formă de corp uman par să vină din viitor pentru a oferi o altă perspectivă asupra vieții.

 

Mobilierul este cel mai bun exemplu de design modern și inteligent care te face să te întrebi ce urmează, deoarece totul pare a fi depășit aici. Nu numai mobilierul futurist este fascinant, tapetul, lărgimea și eleganța băii, cu Jacuzzi-ul său îmbietor, întăresc ideea de a te găsi într-un loc special pe care nu vrei să-l părăsești niciodată.

 

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.