Loft modern cu accente alb-negru

De în Design cu 0 Comments

Acest loft aerisit și modern este situat într-o clădire din 1939 din Post Halls. Este situat la etajul al treilea și acoperă o suprafață de 68 de metri pătrați. Loftul este în prezent pe piață pentru 4,5 milioane SEK. Este un loc elegant, cu un interior bine planificat. Are o senzație aerisită și multă lumină naturală care vine de la ferestrele uriașe. De asemenea, include o mulțime de spațiu de stocare. Să aruncăm o privire la interior.

Holul de la intrare are ușă glisantă care ascunde spațiul practic de depozitare. Pereții sunt albi, iar tavanul are spoturi. Podeaua de parchet din stejar adaugă o senzație confortabilă și poate fi văzută și în restul mansardei. Bucătăria are bănci albe elegante și include mașină de spălat vase, cuptor și cuptor cu microunde, împreună cu un frigider / congelator integrat. Este o cameră spațioasă, cu o insulă de bucătărie și o zonă de mic dejun, care poate găzdui 6 persoane.

Zona de living este spațioasă și aerisită. Are pereți albi, ferestre imense care lasă să intre lumina naturală, precum și același parchet de stejar. Mobilierul este minimalist și neutru în ceea ce privește culoarea. Dormitorul principal este, de asemenea, plin de lumină. Pereții sunt vopsiți într-o culoare mai închisă, iar camera poate găzdui un pat mare și unități de depozitare suplimentare. Există, de asemenea, un dulap ascuns în spatele ușilor glisante albe. Baia este, de asemenea, elegantă și are mașină de spălat și uscător. Are pereți albi și două panouri de sticlă contrastante. Există gresie întunecată pe pardoseală și încălzire prin pardoseală. Per total, mansarda este frumoasă, elegantă și modernă și ar face o casă minunată.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.