Fațada casei în portocaliu – Lavorgna din Atlanta

De în Design cu 0 Comments

Lavorgna Residence este o casă modernă situată în Atlanta, Statele Unite. A fost un proiect de Dencity Architecture. Clienții au solicitat o casă care să reflecte dragostea lor pentru designul modern. Desigur, cel mai simplu mod de a face acest lucru ar fi fost să construiești casa de la zero. Cu toate acestea, clienții nu au vrut să-și părăsească cartierul, așa că, în schimb, arhitecții au trebuit să își transforme reședința existentă.

 

A fost un proiect complicat. Clădirea existentă era o casă tradițională cu un interior compartimentat. Nu era aproape de ceea ce aveau în vedere clienții pentru noua lor casă. Transformarea acestei case într-un spațiu de locuit deschis a fost într-adevăr o provocare. Mai mult, arhitecții au trebuit să facă asta, păstrând totodată ritmul străzii. Pentru a face acest lucru, au trebuit să păstreze volumul frontal intact și să îl încorporeze ca atare în noul design.

 

Chiar dacă a fost dificil, echipa a reușit să transforme structura și să o restructureze într-un mod care le-a permis să transforme interiorul într-un spațiu de locuit deschis care se extinde și la zonele exterioare. Noua reședință a fost finalizată în 2006. Are două niveluri și acoperă o suprafață de 3500 de metri pătrați. Exteriorul a fost colorat într-un ton luminos și vibrant de portocaliu, în timp ce interiorul este mai puțin colorat, dar modern, la fel cum doreau proprietarii.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.