Complexul Alila Villas Hadahaa Island din Maldive

De în Design cu 0 Comments

Maldive este înconjurat de câteva stațiuni insulare minunate, iar cea mai recentă adăugare la numeroasele stațiuni de lux este Alila Villas Hadahaa proiectat de SCDA Architects. Alila Villas Hadahaa este într-adevăr prima stațiune de lux situată în sudul frontierei Gaafu Alifu, Atoll. Alila Villas Hadahaa oferă liniște și frumusețe naturală neatinsă a faimoaselor împrejurimi din Maldive.

 

O atenție deosebită în timpul creării întregii stațiuni a fost asupra alegerii elementelor de design verzi și, prin urmare, au dat importanță acoperișurilor înalte cu tavane deschise, consolelor adânci ale acoperișului și umbririi ferestrelor. Complexul are un total de 16 vile pe insulă, 20 de vile pe insulă cu piscină privată și 14 vile Aqua.

 

Este o casă foarte frumoasă și modernă. Are un design foarte frumos, atât din punct de vedere al designului exterior, cât și al decorului interior. Fiecare cameră are un aspect specific, o atmosferă și un decor diferit. Dar ceea ce împărtășesc cu toții în comun este stilul modern și simplu. Este frumos modul în care toate materialele și modelele funcționează împreună și formează o imagine completă și echilibrată. Și toate culorile diferite funcționează împreună pentru a forma imagini complementare și colorate. Este un design frumos, modern și elegant și, de asemenea, elegant.

 

Este o locație foarte bună, iar vederea este absolut uluitoare. Nu este ceva ușor de găsit și este și mai dificil să-l permiți. Dar unul îl aveți, este locul perfect pentru relaxare și un loc minunat pentru a vă petrece sărbătorile.

 

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.