Casa Ubon din Thailanda de Supermachine Studio

De în Design cu 0 Comments

Situat la aproximativ 600 de kilometri la est de Bangkok, Ubonratchathani este un oraș cu unul dintre râurile Thailanda importante, râul Moon. O casă în afara orașului este combinația ideală de romantism cu aspecte practice și asta oferă studioul super-mașinărie Ubon House construit lângă mlaștina verde și singuratică.

 

Construită în jurul unei idei incitante a unui cuplu tânăr care deține casa, casa are mai multe minuni arhitecturale și de design interior pentru privitor. Unul dintre ele este camera de lucru care planează deasupra piscinei, astfel încât persoana care lucrează acolo să se poată scufunda direct în piscină pentru a scăpa de stresul muncii. Combinația de practic este dezvăluită în depozitul pentru lanțul de supermarketuri de pe cealaltă parte a casei. De fapt, camera mică de lucru combină efectiv munca cu fiecare parte a vieții de zi cu zi a unui tânăr cuplu.

 

Înălțată la etajul al doilea, care iese peste piscina lungă de douăzeci de metri și ferestrele mari de sticlă cu vedere la frumusețea naturală de afară, camera de lucru oferă cea mai bună locuință pentru petrecerea tuturor timpurilor „între”.

 

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.