Casă renovată ceresc în Ostermalm

De în Design cu 0 Comments

Ascuns într-o zonă frumoasă și liniștită din Ostermalm, am găsit această casă fermecătoare. A fost recent renovat, așa că acum are un interior modern și foarte elegant. Este minunat modul în care acest loc reușește să arate modern și elegant, dar, în același timp, are acel aspect cald, confortabil și fermecător pe care îl au majoritatea caselor tradiționale. Designul interior ales pentru acesta are un anumit farmec atemporal și acest lucru conferă casei caracter.

 

Multe modificări au fost făcute în timpul renovării. Un nou detaliu important este faptul că s-au găsit soluții de stocare noi și ingenioase. Observați cât de curate și aerisite arată toate camerele. Totul este frumos ascuns și puteți vedea că întregul decor este inteligent și ales cu grijă. Casa are o zonă de living spațioasă, două băi mari, un spațiu de luat masa, o bucătărie spațioasă, dar și o cameră de copii foarte frumoasă. Toate camerele au ferestre mari care aduc lumină naturală și, în combinație cu pereții albi, atmosfera devine aerisită și foarte plăcută.

 

Pereții tapetați sunt o caracteristică cheie pentru aproape toate camerele. Zona de zi are un perete foarte îndrăzneț și colorat, cu un model bogat și un covor minunat pentru zona verde, care se potrivește cu tema culorii aleasă pentru cameră. Pentru dormitoare s-au ales culori mai neutre. Creșa este decorată cu tonuri de galben care îi conferă un aspect foarte vesel și prietenos. Există un echilibru foarte frumos în toată casa și, chiar dacă fiecare cameră are caracterul său, toate împărtășesc în comun eleganța și frumusețea acestui loc.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.