Apartament Wilhelminian din Berlin

De în Design cu 0 Comments

Renovat recent de BERLINRODEO, un birou de interior conceput, apartamentul Wilhelminian a fost conceput pentru o familie de tineri colecționari de artă și este situat în Berlin Tiergarten, lângă râul Spree. Proprietarul a ales să aibă un raft mare de perete și un loc interesant pentru lectură.

 

Există un amestec perfect între contemporan și tradițional care face o căsătorie frumoasă. Cele mai evidente elemente de decor Wilhelminian din acest apartament sunt dimensiunea uriașă a camerelor și elementele de stuc de pe tavan. Arată foarte bine, dar par niște rămășițe dintr-o epocă îndepărtată – era împăratului Wilhelm.

 

De asemenea, băile mari cu plăci scumpe și elegante și pardoselile din lemn de modă veche din toate apartamentele sunt câteva alte caracteristici care aduc un pic din vremurile vechi din prezent. Cu toate acestea, mobilierul nou-nouț și toate decorațiunile moderne și chiar fotoliul cu bule futurist și nebun sau rândul de scaune legate de o bară de metal aduc atingerea prezentului și fac ca întregul design să pară neobișnuit, dar minunat.

 

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.