Apartament eclectic cu o paletă de culori diversă și un interior informal

De în Design cu 0 Comments

Finalizat în 2012, acest apartament a fost un proiect realizat de u nstudio de arhitectura. Acesta are un design interior foarte memorabil. Impresia generală este că aceasta este o casă foarte casual, concepută pentru cineva cu un stil de viață modern și cineva care iubește diversitatea.

 

Apartamentul măsoară 63 de metri pătrați. Nu este un loc foarte mare, dar este suficient de spațios pentru a include un dormitor mare și o zonă mare de living. Toate camerele par să comunice între ele și acest dialog permite o tranziție lină între spații.

 

Zona de zi are un aspect destul de auster. Unul dintre pereți este acoperit cu rafturi, iar televizorul stă în centru. Pe de altă parte, există o zonă de relaxare cu un fotoliu și un otoman confortabil care se potrivește stilului său. Canapeaua este asemănătoare în stil, dar introduce și culoare în decor.

 

În tot apartamentul, toată camera are în comun un singur lucru: sunt simple și au blocuri de culoare îndrăznețe. Când sunt văzute ca un întreg, aceste culori de accent creează o paletă foarte diversă. Nu există prea multe pentru a le conecta, deci nu există multă coeziune în acest apartament. Cu toate acestea, acest lucru susține stilul eclectic ales pentru locul respectiv.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.