Amenajări interioare de apartamente open space în Madrid

De în Design cu 0 Comments

Acest apartament este situat în Madrid și are un design interior foarte frumos și rafinat. Apartamentul este împărțit funcțional în zone separate. Livingul și sufrageria formează un spațiu comun. Această zonă este decorată cu tonuri de bej și maro. Atmosfera este relaxată și relaxantă, dar și elegantă. Micile atingeri de albastru și galben sparg monotonia și adaugă luminozitate camerei.

Acesta este un apartament de la începutul secolului situat în centrul Madridului. Încă prezintă aspectul elegant al designului original. Cu toate acestea, interiorul a fost remodelat, adaptat și actualizat. Acum este o combinație frumoasă de modern și clasic. Apartamentul a servit odată ca birou. Când proprietarii actuali au găsit acest loc în urmă cu câțiva ani, au văzut potențialul pe care îl avea și au decis să înceapă un nou proiect. Transformarea ei în casa minunată și primitoare este acum o provocare.

Zona de zi este deosebit de confortabilă și primitoare. Are două canapele confortabile, o masă mare cu finisaj de lac alb și un covor minunat pe podea. Masa poate fi folosită ca masă de cină sau ca o piesă de mobilier multifuncțională care poate servi drept birou, de exemplu.

Zona de luat masa are o bibliotecă în fundal și un covor similar. Bucătăria și baia au fost în mare parte conservate. Cu toate acestea, în timpul restaurării au avut o senzație mai modernă. Plăcile alb-negru au fost o atingere frumoasă. În general, apartamentul are un aspect elegant și o combinație de elemente moderne și vintage care îl fac unic și deosebit de elegant.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.